Käsiraamat tutvustab e-ametikirjavahetust

Indrek Kald 16. juuli 2004, 00:00

Raamat käsitleb elektrooniliste teabekandjate säilivust, ametikirja vorminõuete täitmist elektroonilises keskkonnas, võrdleb e-kirjavahetust paberkirjavahetusega, annab nõu kirjavahetuse registreerimise ja arhiveerimise kohta. IT-spetsialistile huvipakkuv tekst on toodud välja eraldi ?riftis. Samas pole tehnoloogiaspetsialistid ainuke sihtgrupp, käsiraamat on mõeldud kõigile, kes koostavad ametialaseid kirju ning tegelevad elektroonilise dokumendihaldusega.

Raamatus on toodud hulgaliselt näiteid tegutsevate organisatsioonide praktikast. Raamatuga käib kaasas CD-ROM, mis sisaldab kõiki käsiraamatu lisas toodud näiteid ja nende kommentaare. Näiteiks toodud ametikirjade tekste saab seega vabalt kasutada, sealt leiab elektroonilisi infopäringuid, pakkumiskutseid, toote või teenuse pakkumisi, tellimuste, garantii- ja volikirjade näiteid, kuid nõu antakse ka teksti lehele paigutamise ning ümbrikute valiku kohta.

Koostaja sõnul täidab raamat eelkõige eraõiguslike organisatsioonide ootusi, kuid ametikirjavahetuse reeglid ja hea tava kehtivad samamoodi ka avaliku sektori asutustele. 180-leheküljeline ?Kaasaegne ametikiri? on kuues raamat ametlikku asjaajamist puudutavast käsiraamatute sarjast.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing