AB Kindlustuse investor tõestas oma maksevõimet

ÄP 27. august 2004, 00:00

AB Kindlustuse Grupi seltside ostmisest huvituv T?iili päritolu investeerimisfirma esitas kindlustusinspektsioonile nende maksevõimet tõestavad Deutsche Banki dokumendid.

Kindlustusinspektsiooni direktori asetäitja Kaido Tropp ütles eile, et ASA Kindlustuse ja AB Elukindlustuse enamusaktsiate ostmisest huvituv T?iili päritolu investeerimisfirma Pacific Overseas Group esitas Deutsche Banki ühe Ameerika filiaali tõendid, mis tõendavad nende maksevõimet.

Pacific Overseas Groupi esindajad kirjutasid juuni lõpus alla 67,9 protsendi ASA Kindlustuse ja 74,2 protsendi AB Elukindlustuse enamusaktsiate ostmise eellepingule. Lõplikule aktsiate müügilepingule kirjutatakse selle kohaselt alla hiljemalt 31. augustil. Lisaks kohustub investor seltsidesse investeerima kokku 80 miljonit krooni.

Hetkeseis: Salapärane investor võis olla küll maksevõimeline, kuid nimetatud kindlustusseltse ta ei päästnud.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:41
Otsi:

Ava täpsem otsing