Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Suur-Tallinn laieneb

ÄP 27. september 2004, 00:00

Tallinna läheduse ja roheluse vastu on kinnisvaraturul alati suur huvi olnud. Järjest enam on võrdselt Tallinna linna arenguga tallinlastes kasvamas idee kolida eemale kesklinnast ja selle üha lisanduvast mürast ning heitgaasidest.

Kuid ometi ei soovita kolida liiga kaugele, et ei jõuaks tööle ning keskustesse vähem kui poole tunniga. Samuti on Tallinna-siseselt elamispinna kinnisvaraturu tähelepanu hakanud koonduma eemale kesklinnast ja mürast, vaiksematesse ja rohelisematesse piirkondadesse.

Sellist võimalust pakuvad Tallinna paremad eramupiirkonnad Kristiines, Nõmmel, Pirital ja Kakumäel. Kui varasematel aegadel oli nõudlus suurim kasutatud elamute järele hinnavahemikus 1,5?2,5 mln krooni, siis praegu soovitakse järjest enam kuni kümne aasta vanuseid elamuid. Nende heas seisukorras sisustatud eramute hinnavahemik jääb vahemikku 2,5?3,5 mln krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:45
Otsi:

Ava täpsem otsing