BICO Elukindlustus pakub haiguskindlustust

ÄP 28. september 2004, 00:00

BICO Elukindlustus alustas uue kindlustusliigina haiguskindlustuse pakkumist, kirjutasime viis aastat tagasi. Kindlustusosakonna juhataja Kaido Kepp ütles, et tegemist on esimese sammuga ravikindlustuse alal Eestis. Haiguskindlustuse eesmärk on korvata inimestele nende haiglas viibimise tõttu saamata jäänud sissetulek. Haigekassa tasub haiglaravi puhul 60% töötaja pal-gast. Haiguskindlustust pakub BICO Elu-kindlustus lisakindlustusena. Haiguskindlustuse saab võtta pensioni-, kogumis-, haridus- või riskikindlustuse lisana. Väikseimaks haigla päevarahaks saab kindlustusvõtja valida 50, suurimaks 250 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing