Millised liigutused reedavad närvilisust?

ÄP 12. november 2004, 00:00

Viis aastat tagasi kirjutas Äripäev etiketi-rubriigis neist liigutustest, mis reedavad, et inimene on närviline. Ja need on järgmised: ristatud käed ja jalad; raamatute või paberite surumine vastu rinda; roidunud, justkui kokkuvajunud poos; tooliserval kui õrrel istumine; käte ringutamine; jalgadega toksimine; jala õõtsutamine; sõrmedega trummeldamine; küünte närimine ja küünte puhastamine; käevõrude, kõrvarõngaste, käekellade, kettide, mansetinööpide näppimine; juuksesalgu näppimine või keerutamine; kirjaklambritega mängimine; sulepeaga koputamine või selle klõpsutamine; rääkimise ajal käega suu katmine; toolil kõikumine; sage sügamine; sage köhatamine; sage silmade pilgutamine; prillide kergitamine ninal; müntide kõlistamine taskus; lipsu sättimine; käed taskus.

Hetkeseis: Viis aastat on liiga lühike aeg, et inimeste käitumises midagi oluliselt muutuks ? närvilise inimese tunneb ka täna samade tunnuste järgi ära.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:53
Otsi:

Ava täpsem otsing