Reede 21. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Euroopa põhiseaduse leping internetis

ÄP 19. november 2004, 00:00

Oktoobri lõpust on internetis võimalik tutvuda Euroopa põhiseaduse lepinguga.

Delfi serveris saab huviline kasutada lihtsat otsingumootorit, et otsida lepingu tekstist teda huvitavaid sõnu ja fraase. Samuti saab lepingut lugeda riigikantselei ja välisministeeriumi koduleheküljel. Euroopa serveris olev ELi põhiseaduse lepingut ning selle ajalugu tutvustav internetilehekülg on praegu loetav inglis-, saksa- ja prantsuskeelsena, teised ELi ametlikud keeled lisanduvad aja jooksul.

Eelmisel nädalal ilmus ka riigikantselei ELi teabetalituse koostatud infovoldik ?10 küsimust Euroopa põhiseaduse lepingu kohta?, mis annab küsimuse-vastuse vormis lühikese ülevaate Euroopa põhiseaduse lepingu sisust ja eesmärkidest. Sellest saab teada, miks leping koostati, millest see koosneb, mida see võrreldes praeguse olukorraga Euroopa Liidus muudab, millal leping jõustub jms.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 14:54
Otsi:

Ava täpsem otsing