Presidendil on hea süda, kuid halvad nõuandjad

Aili Sandre 03. detsember 2004, 00:00

Üüri piirmäärad lähevad ajalukku - piirüüri kaotav elamu - ja omandireformi aluste seaduse muudatus ei ole vastuolus põhiseadusega. Nii otsustas eile Riigikohus, lükates tagasi president Arnold Rüütli taotluse tunnistada piirüüri kaotamine põhiseadusega vastuolus olevaks. Riigikohus revideeris muidki presidendi väiteid ning toimetusel on hea meel, et meie seisukohad üüri piirmäära osas olid ?juriidiliselt korrektsemad? kui presidendi omad.

Tõestust sai aga veel üks seik: president peab jääma päevapoliitikast eemale, sest kiirustades tehtud järeldused ei pruugi olla õiged. Juulis sukeldus president Rüütel pea ees hetkepoliitikasse, lastes end ühel huvigrupil, nn sundüürnikel ära kasutada. Presidendil on hea süda, kuid halvad nõuandjad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:57
    Otsi:

    Ava täpsem otsing