Autobussikoondis müüb Kadaka spordihoone spordiametile

Martin Hanson 26. jaanuar 2006, 00:00

Kinnistu müügihind on 4,5 miljonit krooni ning saadava tulu plaanib Tallinna Autobussikoondis investeerida uute busside soetamisse.

"Oleme spordihoonet üritanud müüa juba pikemat aega, sest see ei lähe kokku meie põhitegevusega. Seni on asutus olnud isemajandav ning linnale avatud," ütles Tallinna Autobussikoondise juhatuse esimees Mati Mägi ning lisas, et linnaeelarvest on spordihoone eest ettenähtud autobussikoondisele 4,5 miljonit krooni, mis investeeritakse uute busside ostmisesse ning linnatranspordi parendamisse.

Kadaka spordihoone suletud netopind on 1200 m2. Spordihoone juurde kuulub 2340 m2 suurune krunt. Krunt on erastamata, selle sihtotstarve on ärimaa.

Tallinna spordi- ja noorsooameti juhataja Jaak Raie sõnul jätkub ostetavas spordihoones ikka spordi tegemine, sest miski muu polegi spordi- ja noorsooameti ülesanne.

"Investeeringute ja ümberehituste vajadus ning plaanid Kadaka spordihoones tulevad spordi- ja noorsooametis arutusele pärast kinnistu omandamist. Lähiajal sinna investeeringuid ei tehta," ütles Raie ning lisas, et praegu ei ole teiste sarnaste kinnistute omandamisi ette näha.

Tallinna linnavalitsus nõustus Kadaka spordihalli müümisega koos inventariga Tallinna spordi- ja noorsooametile. Linnapoolne ostuotsus on aga ette valmistatud istungiks, mis leiab aset järgmisel kolmapäeval.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing