Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Rautakesko müüki edendas ehitusbuum

ÄP 13. veebruar 2006, 00:00

AS Rautakesko juhib K-rautakesko kauplusteketti. Ettevõte teenis mullu 30,9 miljonit krooni ärikasumit.

Rautakesko juhatuse esimehe ja tegevdirektori Raul Kadaru sõnul õnnestus ettevõttel kasvada omanike ootustest kiiremini. "Käibe ja kasumi kasvu saavutasime sama kaupluste arvu juures, mis meil oli ka 2004. aastal," märkis Kadaru. "Kaasa aitas üldine ehitusbuum Eestis, aga kindlasti ka kliendisõbralik hinna- ja sortimendikujundus ning lai hooaja- ja aiakaupade valik."

Praegu on Rautakeskol kaks kauplust Tallinnas ning üks Tartus ja Pärnus, lisaks tegutseb logistikakeskusena varasem Tähetorni pood. Selle aasta mahukaim plaan on Lõuna-Eesti suurima omataolise kaupluse avamine Tartus.

AS Rautakesko on Soome kaubandus- ja logistikakontserni Kesko ehitusmaterjalide müügiga tegeleva haru Rautakesko Oy tütarfirma.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:46
Otsi:

Ava täpsem otsing