Lapsega naine, parem juht

Kertu Ruus 22. veebruar 2006, 00:00

Emapalk on naised sünnitama pannud, kirjutas esmaspäevane Äripäev, suurendades lapsepuhkusele minevate naiste hulka mõnes ettevõttes lausa kaheksa korda.

Kuigi kõik allikad ajalehele rääkisid, et tegemist on hea uudisega, pole võimalik, et teade järgmisest lapseootajast firmajuhti salamisi kulmu kortsutama ei ajaks. Sellepärast lohutaksin neid pisut. Nimelt on hakatud mõistma, et laste kasvatamine ei jäta naise ajusid vastsündinu tasemele, vaid vastupidi, annab neile juhioskusi juurde. Need oskused võtab USA ajakirjanik Ann Crittenden kokku oma raamatus "Kui sa oled kasvatanud lapsi, võid sa juhtida ükskõik mida".

Ja jälgige ka olümpiavõitjate intervjuusid. Nii näiteks kinnitas Vene kiiruisutaja Svetlana Žurova, et emakssaamine lubab tal uisutamisele nüüd vähem emotsionaalselt läheneda. Ütles nii ja võitis kulla, pärast pikka lapsepuhkust.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:47
    Otsi:

    Ava täpsem otsing