Varasta vähemalt põhjusega

Kertu Ruus 14. märts 2006, 00:00

USA presidendi endist poliitilist nõunikku süüdistatakse lihtlabases poevarguses. Politsei sõnul rakendas veel paar kuud tagasi Valges Majas kõrges ametis töötanud mees veerandsada korda järgmist skeemi: ostis poest kaupa, viis asjad autosse, ladus poes uuesti sama kauba korvi ning ütles siis, et ta ikka neid kaupu ei taha ja sai ostutšeki alusel raha tagasi.

Kui süüdistused tõeks osutuvad, siis tõmbas mees oma karjäärile vee peale umbes 5000 dollari (65 000 krooni) eest - summa, mis võis olla umbes pool tema kuupalka.

See sarnaneb väga ühele teisele juhtumile. Kaks andekat LHV aktsiamaaklerit, Eestis austatud tegijat, otsustasid (samuti süüdistuste kohaselt) teenida lisaraha infovargusega. Summad olid suuremad, 100 miljonit krooni, aga küsimus sama. Miks andekad professionaalid, kes võiksid saada rikkaks ausal teel, kõik kasiinosõltlase kombel maha mängivad?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing