Hansapank saab Venemaal uue juhi

ÄP 20. aprill 2006, 00:00

"Viimased kaks Venemaal veedetud aastat on kahtlemata olnud mu karjääri kõige huvitavam osa. Olen kindel, et Hansapank suudab edaspidi ellu viia kõik oma selle regiooniga seotud plaanid," rääkis Murmanis. "Minu edasised plaanid ei ole seotud pangandusega, olen otsustanud proovida kätt ettevõtluses," lisas ta.

Hansapanga Venemaa uus juhatuse esimees Maris Mancinskis (31) on töötanud Hansapanga Grupis alates 1999. aastast. Ta alustas Lätis Hansabank Marketsis ettevõtete rahanduse juhina, alates 2004. aastast on Mancinskis juhtinud Läti Hansabanka ettevõtete panganduse divisjoni.

"Pärast seitset aastat Hansapanga Grupi Läti meeskonnas on uus rahvusvaheline ametikoht mulle väga huvitavaks väljakutseks," kommenteeris Mancinskis.

Hansapanga Grupi juhatuse esimees Erkki Raasukese sõnul on Mancinskisel olnud viimasel paaril aastal keskne roll Hansapanga korporatiivpanganduse väljakujundamisel. "Ta on juhtinud mitmeid rahvusvahelisi projekte ning seega uuteks väljakutseteks väga hästi ette valmistatud," ütles Raasuke.

Mancinskisest saab ka Hansapanga Grupi juhatuse liige.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 15:56
Otsi:

Ava täpsem otsing