Samm sügavale

Lennart Beat 28. aprill 2006, 00:00

Tähelepanu! See on kõige tugevama kohaliku DJde/produtsentide tiimi esimene album. Ebaõiglane, arvestades viieaastast stuudiotööd ja unustamata panust tippaja vibe'ide residentidena. Regulaarsed peod ja R2 saated on neid pidevalt orbiidil hoidnud ning debüüt on antud kujul tegelikult hilinenud. Asjaosaliste sõnul ka mitte päris soovitud kujul kokku pandud. Lubatud ühistööd Byron Stingily ja Crystal Watersiga tulid legaalsete arusaamatuste tõttu näiteks millegi muuga asendada.

Kokkumiksitava CD kontseptsiooni juures pole plaan B kunagi originaalideest parem. ROTDi eetika lubab avaldada ainult parimat ja Next Evolution on iseenesest tähtis dokument, mis esindab ruulerite loomingu kogu spektrit. Deep house - rõhuga esimesel sõnal, sest mis siin house pole, on vägagi deep lahterdamist jätkamata.

Uutele huvilistele võib-olla piisab väga heast tasemest, kuid ammused sõbrad tahavad juba erilisemat levelit. Ohjeldamatu looma, kes Last Suvivorina puurist pääses, oleks võinud vabadusse jättagi.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:38
Otsi:

Ava täpsem otsing