Pronksmees teab ise, mis teeb

Enn Tosso 31. mai 2006, 00:00

Poliitikud on pronkssõduri teema suhtes justkui jaanalinnud. Kõik soovivad, et mure südamelt saaks, ent keegi ei taha teada, kuidas see peaks teoks saama. Rüütel soovitab komisjoni moodustada, Savisaar hurjutab poliitikuid laiskuse pärast, Ansip viskab mageda nalja "ega käsitsi ei jõua ju ära viia, kraanat on vaja…". Ratas möönab, et teda sõdur ei häiri, ühesõnaga - tal on ükskõik.

Poliitikud arvavad ilmselt, et pronkssõdur ärkab ellu, kratsib veidi kukalt ja võtab ise nõuks kuhugi sammud seada. Soovitan austatud poliitikutel hommikuti kardina vahelt piiluda, ega äkki pole sõdurpoiss öösel nende aeda kolinud. Ega hullu tea, mõlgib veel auto ning tallab peenrad, rääkimata sellest, mis naabrid arvavad. Ja "teisaldada" teda ju ei saa…

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:02
Otsi:

Ava täpsem otsing