ÄP 5 aastat tagasi: Tallinn läheneb tee-ehitusele uue meetodiga

ÄP 22. juuni 2006, 00:00

Tallinna linnavõimu jõulised sammud Tartu maantee läbimurde teostamisel juhatavad sisse uue teerajamispoliitika, vastne linnapea ei välista suuremate investeeringute katmist laenurahaga, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Linnapea Tõnis Paltsi sõnul on linnavalitsuses pealinna magistraalide teemat väikse grupiga arutatud.

Pääsukese 3/Väike-Pääsukese 1 kinnistu eest maksab linn abilinnapea Heiki Kivimaa teatel Iisraeli kodanikule Muslja Haitovile 7,2 miljonit krooni, mis teeb ruutmeetri hinnaks 8500 krooni. "Meie soovi ja kokkuleppe vahe oli suur," tõdes abilinnapea, viidates samuti sellele, et linn ei tahtnud ühe kinnistu tõttu kogu läbimurdeprojekti venima jätta.

Hetkeseis: läbimurre on valmis ja hõlbustab liiklust. Käsil on Tartu maantee laiendus keskturust alates - loodame, et kannatused ummikutes saavad kord hüvitatud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:05
    Otsi:

    Ava täpsem otsing