Mälupulga asemel paluks ohutut ülekäigurada

Gea Velthut-Sokka 24. august 2006, 00:00

Tallinna linnavalitsus kulutab 700 000 krooni, et kinkida abiturientidele mälupulgad. Mõistetav, eks ole, 12. klassi õpilased on juba nii vanad küll, et kevadel valima minna. Samas eraldas linn reservfondist pool miljonit, et kulunud vöötradasid üle värvida - selle raha eest saab autojuhtidele nähtavaks 100 sebrat. Arvestades, kui vähe kasutatakse meie koolides õppetööks arvuteid, pole mälupulk just õppetööks hädavajalik ese. Küll aga on seda vöötrajad, mis aitavad iga päev ohutult kooli jõuda tuhandetel lastel. Mälupulgaraha eest saaks korda teha veel 140 ülekäigukohta.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:13
Otsi:

Ava täpsem otsing