Ericsson muudab ettevõtte struktuuri

Tarvo Vaarmets 18. september 2006, 00:00

Rootsi mobiilikontsern moodustab võrkude, globaalteenuste ja multimeedia üksuse ning palkab juurde 500 uut inseneri. Uue struktuuriga hakkab ettevõte tööle 2007. aasta jaanuaris. Insenerid palgatakse eesmärgiga keskenduda järgmise põlvkonna IP-võrkude ja multimeediatoodete arendamisele.

"Me oleme tugevamad kui kunagi varem ja praegu on õige aeg äriarenduse tempot kiirendada," sõnas Ericssoni juht Carl-Henric Svanberg. "Me suurendame oma mõjuvõimu mobiilivõrkude ja sideteenuste osas ja kindlustame oma juhtivat rolli järgmise põlvkonna IP-võrkude alal, keskendudes multimeediarakendustele ja -teenustele," sõnas Svanberg.

"Need on head uudised," ütles Vontobel Asset Managementi fondihaldur Sanjay Jhaveri, kes on raha paigutanud ka Ericssoni aktsiasse. "Nad palkavad uusi inimesi, mis ütleb mulle, et nad on tuleviku suhtes positiivselt meelestatud," lisas ta.

Konkurents mobiilside alal aina tiheneb, sest Ericssoni rivaalid teevad koostööd, et suurendada käivet ja vähendada kulusid. Nokia ja Siemens leppisid juunis kokku, et alustavad koostööd mobiilivõrkude äri alal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing