Ehitus- ja remondimess Tamperes

ÄP 11. oktoober 2006, 00:00

20. oktoobril avatakse Tampere Messi- ja Spordikeskuses järjekordne ehitus- ja remondimess ASTA.

Möödunud aastal külastas ASTA-messi Tamperes 21 000 inimest, kellest 96% leidis, et mess vastas nende otsustele.

Erinevalt eelmistest aastatest korraldatakse seekord mess oktoobris, mis on ehituse ja remondi planeerijale parim aeg. Seega on aeg teha eelarvestused kevadel käivituvate uusehitusprojektidele. Jõuluajaks jõuab veel langetada remondiotsuseid ja kohendada eluaseme sisustust südatalve suursündmuse tarbeks.

Tampere Messi- ja Spordikeskuse uued ruumid võimaldavad mahutada senisest enam külastajaid. Messi teemad paigutatakse kahte halli. C - hallis demonstreeritakse ülevaatlikult ehitustooteid ja - teenuseid, uues D - hallis on näha elamise ja sisustamise temaatika.

Messikülastajate hea äraolemise nimel on piletimüük, riietehoidja kohvik paigutatud eraldi suurde saali.

ASTA-mess pakub eramuehitajale, remontijale ja kodu kaunistajale kõike vajalikku oma plaanide teostamiseks. Muu hulgas esitletakse klientidele majapakette ja valmismaju, ehitusmaterjale ja -vahendeid, energialahendusi, uksi ja aknaid, krunte ning kaevetöödega seonduvat. Samuti on esindatud näidised köökidest ja vannitubadest, põranda- ja muudest pinnakatetest. Lisanduvad veel kodumasinad ja ajaviiteelektroonika.

ASTA-sisustaja teemakohasel näitusel avaneb huvilisele sisustusmaailm, kust võib leida huvitavaid sisustusmaterjale ja -vahendeid, sisustamise pisividinaid ning -tekstiile.

Messi aitavad korraldada Soome Arhitektide Liit, Soome Ehitusinseneride Liit jt.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing