Äp 5 aastat tagasi: Eesti Energia säästab looduse arvel

ÄP 20. november 2006, 00:00

Ettevõtete maks keskkonna saastamise eest tõuseb järgmisest aastast, kuid Eesti Energia (EE) hoiab järgmisel kolmel aastal kokku vähemalt 40 miljonit krooni aastas, kirjutas Äripäev viis aastat tagasi.

Valitsus ja EE sõlmisid keskkonnakaitsealase kokkuleppe, mille eesmärk oli vältida keskkonnamaksust tulenevat elektri hinnatõusu. Hoolimata võimalusest säästa keskkonnainvesteeringutelt teavitas EE aga kuu aega tagasi soovist kehtestada tarbijatele püsitasu ja tõsta elektri hinda 40 protsenti.

"EE tõstab hinda hoolimata keskkonnamaksu soodustustest. Hea püüdlus läks vastu taevast," kommenteeris keskkonnaministeeriumi nõunik Eva Kraav.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 16:26
Otsi:

Ava täpsem otsing