Valitsus tahab veel kord ämbrisse astuda?

ÄP 14. detsember 2006, 00:00

1999. aastal sai Eesti kodakondsuse Sergei Vorobjov. Praegu otsib teda taga kaitsepolitsei, süüdistades meest dokumentide võltsimises. Eriliste teenete eest on saanud kodakondsuse piimaärimees Jaqub Haydari, kes osutus samuti petiseks. Nüüd tahab Edgar Savisaar eriliste teenete eest Eesti majanduse arendamisel anda kodakondsuse suurärimehele Andrei Filatovile. Mehel on aga "erilisi teeneid" mujalgi: teda tänavad abi eest ajaloofakte väänava dokfilmi "Eesti - ajaloo risttee" autorid. Kas valitsus tahab veel kord ämbrisse astuda?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 16:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing