Laupäev 3. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Mis tingimustel müüksite oma ettevõtte?

ÄP 28. veebruar 2007, 00:00

Tiit Efert, Profimeedia OÜ osanik
Arvan, et reklaamibürood Profimeedia pole praegu õige aeg müüa. Tegemist on noore ja kasvava ettevõttega. Õige aeg on müüa siis, kui ettevõttest on villand või ettevõte on oma kasumlikkuse tipus ning tulemused saavad minna ainult kehvemaks.

Einar Vallbaum, Lajose omanik
Olen nõus müüma ainult vaid väga-väga-väga suure raha eest! Nagu öeldakse, kõik asjad on elus müüdavad, välja arvatud lapsega naine. Vaat neid ma ei müüks ja ei vahetaks. Aga just praegu ei näe ma küll erilist põhjust, et peaks midagi maha müüma.

Magnus Pruul, POS Print OÜ juhatuse liige
Kaaluks osalist müüki juhul, kui uus osanik tooks kaasa mingi olulise lisaväärtuse, kas siis investeeringute või uute klientide näol. Ise päris taanduda ei soovi. Usun meie ärisse ja seega tahaksin siin ka edaspidi sõna sekka öelda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing