Honda tõmbus tagasi

Ardo Kalda 10. august 2007, 00:00

Teine on nagu ikka Honda ja oma tavapärase kolmanda koha on mugavalt sisse võtnud jällegi Volkswagen. Üldse müüdi möödunud kuul 2599 sõiduautot, mis on 23 protsenti enam kui samal ajal eelmisel aastal.

Esikümne suurimat tõusu näitas seekord Škoda, kes on arvatavasti uue salongi avamisega veelgi tuult tiibadesse saanud. Karta on, et see mark rühib uute mudelite saabumisega edetabelis veelgi ülespoole.

Saksa tippbrändide omavahelise võitluse võitis jälle Mercedes, talle järgnesid Audi ja BMW. Kahjuks on langusse läinud Lexus ja muidu tulise Saksa kolmiku tõsise konkurendina tundunud mark on mõnevõrra maha jäänud. Ehk aitab uus salong, mis lähitulevikus valmima peaks.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing