Pühapäev 26. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Advokaat: Amigo turvamehed on varemgi kliente peksnud

ÄP 03. oktoober 2007, 00:00

"Veel täna helistas mulle üks inimene ja rääkis oma kogemusest Amigos. Varem ei pidanud ta vajalikuks politseisse pöörduda," rääkis Vares eile. "Inimene võttis endale süüks pandud avaliku korra rikkumise omaks. Kuid tegelikult oli tedagi viidud sinna kinnipeetavate ruumi ja pekstud, kuid kuna tunnistajaid polnud, samuti videolinti, siis võttis ta süü omaks." Vares lisas, et samuti kui praegu huviorbiidis oleva kahe kannatanuga on Amigos jõhkralt käitutud veel mõne teisegi inimesega.

"Inimene, kes mulle täna helistas, tahtis asjaga kiiresti ühele poole saada ja seepärast pole selle asjaga ka enam midagi teha," täpsustas Vares. "Mulle helistas ta seepärast, et anda oma nõusolek vajadusel tunnistusi anda. Või kui mul on vaja näiteid tuua, et ööklubis on sarnaseid juhtumeid varemgi olnud."

Varem oli advokaadi sõnul Amigos olemas süsteem, mille kaudu kõik salvestused jõudsid ilusasti ühte ruumi.

"See oli teadlik tegevus," märkis advokaat. "Oma klientidega kohtusin eile. Juhul kui hotell tunnetab oma vastutust, võiks ta kahju hüvitada. Eelmise nädala seisuga on kahjunõue poolsada tuhat krooni. Kuid siiani pole meie poole pöördutud," märkis Vares.

Vares lisas, et teoreetiliselt võib ka teistel kannatanutel olla veel võimalus oma juhtumitega seoses politseisse pöörduda, aga see sõltub advokaadi sõnul juba üksikutest juhtumitest endist ega mõjuta otseselt tema klientide kahjunõuet.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:04
Otsi:

Ava täpsem otsing