Reformipartei vahetab kuube

Harry Tuul 08. oktoober 2007, 00:00

Reformierakond vahetab kuube. Nimelt laitis oravapartei aseesimees Meelis Atonen maha sotsist rahandusminister Ivari Padari mõtte kehtestada osale kultuuriüritustele madalam käibemaksumäär. Huvitav on eelkõige põhjendus. Atoneni hinnangul tuleb korjata ühesugune käibemaks kõikide kultuuriürituste piletitelt ning laekuv lisaraha anda kultuuriministeeriumile, kes omakorda tunneb ära tõelise kultuuri ja toetab seda otse. Otsetoetused olevat alati palju efektiivsemad kui maksusoodustused! Nii võib ennustada, et pideva maksukärpimisega tegelev Reformierakond hakkab peagi keskerakondlikult ka "tõelisele" ettevõtlusele "võrdsust" külvavaid toetusi jagama.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing