Copterline'i naasmine liinile lükkub edasi

23. november 2007, 00:00

"Laienemisplaane praegu pole. Kõige tähtsam on taastada lennud," selgitas Copterline Estonia OÜ tegevjuht Tõnis Lepp. Põhimõtteline otsus Tallinna-Helsingi liinilende tegema hakata võeti Lepa sõnul vastu septembris. Siis oli küll plaanis lennud taastada juba aasta alguses, praegu aga on plaanis liinilennud avada tuleva aasta esimese kvartali jooksul.

Tallinna-Helsingi liini jaoks on tellitud kaks uut kopterit. "Uued kopterid on praegu veel Itaalias, aga loodetavasti jõuavad jaanuaris siia. Lendama loodame hakata 2008. aasta esimesel kvartalil," lisas ta.

Kopteri mudel on vahetunud. 2005. aastal õnnetusse sattunud Sikorsky S-76C asemel hakatakse lendama AW 139 tüüpi kopteritega.

Copterline Estonia OÜ kuulutas Eesti Ekspressis, et vajab alates jaanuarist klienditeenindajaid ja dispetšereid. Palka pakub Copterline 12 000 krooni. "Plaanis on tööle võtta umbes 10 klienditeenindajat-dispetšerit," selgitas Lepp.

Praegu tegeleb Copterline Estonia maandumisplatsi ja terminali värskendamisega. "Helsingis on valminud täiesti uus reisijaterminal, Tallinnas jääme samasse kohta," rääkis Lepp.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing