Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Maksu- ja tolliamet korrastab maksumaksjate aadresside kogu

Anne Oja 18. juuni 2008, 00:00

Ilmselt saadab maksuamet igasse kortermajja aegajalt kirju selliste inimeste ja firmade nimele, kes pole ümbrikule märgitud aadressil kunagi elanud ega tegutsenud või olid seal kaua-kaua aega tagasi. Sageli võib olla tegu tankistide ja riiulifirmadega, aga pole välistatud, et osa maksumaksjaid lihtsalt unustab kolides kontaktandmeid uuendada.

Eesti Posti andmetel registreeritakse Rootsis püsivaks elu- ja tegevuskohaks see aadress, kuhu läheb kiri kolm korda järjest ühele ja samale aadressaadile. Seejärel saadetakse samale aadressile ka maksuameti kirjad. Maksu- ja tolliameti kinnitusel pole neil plaanis Rootsi süsteemi kasutada, kuid praegu tegeleb amet küll maksumaksjate kontaktandmete revideerimisega.

Ameti suhtekorraldaja sõnul võib segadus tekkida, kui maksumaksja on erinevatel aegadel teatanud mitu aadressi. "Siin on peamine reegel, et kasutame ajaliselt kõige viimast teadaolevat aadressi või kontakti," ütles suhtekorraldaja.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:36
Otsi:

Ava täpsem otsing