Ettevõte suri ära, süüdi pole keegi

ÄP 09. september 2008, 00:00

Kui leheveebidesse jõudis teade, et Sauel kohalike elanikega jagelenud kiiritustehas Steri andis sisse pankrotitaotluse, ärkas kohe ka keskkonnaministeerium. Kõigi aegade ametnikele omase vaimuteravusega sööstsid tublid keskkonnakorraldajad kohe probleemi tuuma juurde: kes on süüdi? Meie küll mitte, kinnitasid nad.

Steri omanikud ja juhid enda arvates kah süüdi pole. Kohtuski on nad käinud vaid hagejatena. Kohalikud Steriga midagi vägivaldset ei teinud, kohtus ei võitnud - süütud justkui nemadki. Kes siis selles muinasjutus paha on?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing