Lugeja arvab

ÄP 29. jaanuar 2009, 00:00

    Toome osa pensionirahast koju?
  • Hull mõte. Vägisi ei tohiks. Tore aga oleks, kui mõni fondivalitseja tuleks välja sellise fondiga, mille investeerimisstrateegia näeb ette 100% varade paigutamise Eestisse. Selline isamaaline fond siis.
  • Praegu on mõistlik ikkagi kohalikku majandusse osa rahast tuua. Lähtudes põhimõttest "tühjale kohale ei teki midagi" ning faktist, et Eestisse ka välismaalt suuri rahavooge ei tule (pigem vastupidi - viiakse välja), oleks sel stabiliseeriv mõju.
  • Kuhu sa selle raha siin Eestis paigutad? Kalevi aktsiasse või? BIGi? Tallinki? Ekspress Gruppi? Eriti meeldis mulle Veiko Tali jutt, meenutas hirmsasti Sir Humpreyt "Jah, härra ministrist".

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:55
Otsi:

Ava täpsem otsing