Äripäev reastas Eesti mõjukaimad

ÄP 26. veebruar 2009, 00:00

Edetabelisse pääsenud inimesed ise suhtusid Äripäeva homme ilmuvasse uurimusloosse erinevalt. "Kahetsusväärsel kombel on Äripäev oma analüüsiga Eesti tegelikust elust sama kaugel kui Maa Kuust. Ja kaugeneb üha," kommenteeris ehitusettevõtja Toomas Annus.

Keskerakonna esimehe ja Tallinna linnapea Edgar Savisaare hinnangul võib teoreetiliselt Äripäeva mõjukate esikümme olla põhjendatud, aga praktilist väärtust ta nendel skeemidel ei näe. "Neid inimesi on väga vähe, kes teavad minu isiklike suhete tegelikku võrgustikku," väitis Savisaar.

Ettevõtja Urmas Sõõrumaa rääkis: "Need edetabelid, näiteks ka Äripäeva rikaste edetabel, ei saagi kõigi jaoks ühtemoodi täpsed olla. Nii võib nende puhul küll norida, aga üldiselt selline jäme keskmine peab paika. Ja eks see läheb igal aastal täpsemaks."

Edetabeli koostamise eesmärk oli selgitada välja, kellel on Eestis kõige paremad majanduslikud sidemed. Kokku uuris Äripäev 160 inimese suhetevõrgustikku.

Äripäev reastab Eesti mõjukad inimesed juba kolmandat korda. Eelmine kord tuli võitjaks Jüri Käo.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:58
Otsi:

Ava täpsem otsing