Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Kas Arengufond peaks jätkama?

ÄP 31. märts 2009, 00:00

Erik Puura, TÜ Tehnoloogiainstituudi direktor
Ma arvan, et Arengufond peaks jätkama. Arengufondi on süüdistatud liigses konservatismis ja selles, et nad on tegelenud rohkem seirega. Arengufondi oleks kritiseeritud ka siis, kui see oleks teinud suure riskiastmega projekte.

Viljar Jaamu, ettevõtja
Asutus on üsna eemale läinud oma peamisest eesmärgist ning tegeleb liialt uuringute ning muude pehmete väärtustega. Selle, kas Arengufond peaks jätkama, peab otsustama asutaja, ja mõtlema sellele, kas Arengufond täidab praegusel kujul oma eesmärki.

Allan Martinson, MTVP juhtivpartner
Ma arvan, et Arengufond peaks jätkama. Riskikapitali investeeringute käivitamine võtabki palju aega. Arengufondi tööd muudaks efektiivsemaks, kui Arengufond ise ei investeeriks, vaid jagaks konkursi korras need vahendid erafondidele. Seda teed on läinud Läti ja Leedu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing