Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tallink Grupi ja Äripäeva vahel sõlmitud kohtulik kokkulepe

01. aprill 2009, 00:00

1. Ebaõige oli ASi Äripäev avaldatud faktiväide, mille kohaselt AS Tallink Grupp võtab reisilaevalt Victoria I Peterburi majandusfoorumi toimumise ajaks maha Eesti riigilipu ja majandusfoorumi korraldajad tasuvad ASile Tallink Grupp Eesti riigilipu mahavõtmise eest viis miljonit krooni.

Sellist kokkulepet ASi Tallink Grupp ja Peterburi majandusfoorumi korraldajate vahel ei sõlmitud.

2. Ebaõige oli ka ASi Äripäev avaldatud faktiväide, mille kohaselt AS Tallink Grupp lubas reisilaeval Victoria I Peterburi majandusfoorumi toimumise ajal peita kõik sümbolid, mis viitavad, et laev on pärit Eestist.

Sellist lubadust AS Tallink Grupp majandusfoorumi korraldajatele ei andnud. ASi Tallink Grupp kinnitusel katsid korraldajad majandusfoorumi toimumise ajal erinevate reklaamidega kinni ainult laevakerel olnud suured kirjad "TALLINK".

3. AS Tallink Grupp selgitab, et Peterburi majandusfoorumi korraldajad küsisid ASilt Tallink Grupp, kas on võimalik Peterburi majandusfoorumile tuua mõne teise riigilipu all sõitvat reisilaeva, näiteks Silja Line'i kaubamärgi all sõitvat laeva. Tallink Grupp vastas, et nende näol on tegemist äriettevõttega ning esitas majandusfoorumi korraldajatele konkreetsed hinnad. Peterburi majandusfoorumi korraldajatele ASi Tallink Grupp esitatud hinnad ei sobinud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing