Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lugeja arvab

ÄP 02. juuni 2009, 00:00

    Kas e-valimisi on ikka vaja?
  • E-valimistega on selline lugu, et sa võid oma hääle hiljem uuesti anda või pärast "päris" valimistel lõpliku hääle anda. Ja kes räägivad, et e-hääletus on keerulisem ja kahtlasem kui päris, võiksid enne end asjaga kurssi viia...
  • Tegelikult on asi nii, et tavaline kabiinis ja kastiga hääletamine ei taga samuti seda, et hääli ei ole mõjutatud. Peame lihtsalt lootma, et enamik inimesi on ausad, teevad valiku oma südametunnistuse kohaselt. E-hääletamisse tuleb samamoodi suhtuda, mitte keelustada või pragada hea süsteemi kallal seetõttu, et seda on võimalik kuritarvitada.
  • Hääletasin viimane kord elektroonselt ja tegin ka nüüd seda. Kui e-hääletust poleks, siis europarlamenti ma küll ei viitsiks valima minna.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:06
Otsi:

Ava täpsem otsing