Laupäev 25. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Kas Teile on külma arvet tehtud?

ÄP 03. juuni 2009, 00:00

Silva Tomingas, Tea Kirjastuse juht
Eks ikka on külma arvet tehtud. Tellivad kauba ära, panevad oma allkirja alla ja jätavad pärast maksmata. Võrreldes möödunud sügisega on see kordades sagenenud. Maksmata jätavad nii eraisikud kui ka ettevõtted.

Anti Kuiv, GNT Eesti tegevdirektor
Ausalt öelda ei ole. Sihilikult pole tehtud, peab kolm korda üle õla sülitama. Ettevõte varustab arvutikaubaga edasimüüjaid ning kõik kliendid on hästi teada. Eks me oleme püüdnud majanduslangusega võidelda ja oleme alla jäänud. Jaekauplused, mis on meile kõige olulisem kliendigrupp, on müügis kaotanud 50%.

Dmitri Demjanov, restoranide Egoist ja Gloria omanik
Ei ole. Ilmselt on mul vedanud. Ma ei tea, kuidas konkurentidel läheb, aga minul läheb hästi. Olen ka numbrites enam-vähem samal tasemel kui eelmisel aastal. Kui käive on mullusega võrreldes vaid pisut vähenenud, siis kasumi kohta sama öelda ei saa. Oleme kulusid vähendanud ja teeme veel korrektuure.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:07
Otsi:

Ava täpsem otsing