Laupäev 10. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Lugeja arvab

ÄP 04. juuni 2009, 00:00

    Laar: viis nõudmist uuele valitsusele
  • Kui keemik ja ajaloolane majanduspoliitikat teevad, siis on jama majas.
  • Ainult kärpimisega ei saavuta midagi. Laar peaks ju teadma, et raha tekitab raha, ja kui raha ei ole, siis ei teki seda ka juurde. Miks ei tõsteta tulumaksu nii, nagu Rahvaliit või Kesk seda pakkusid? Miks peavad ainult vaesemad kannatama? Ja miks õigeid otsuseid ainult raskel ajal tuleb teha? Astuge juba tagasi - see oleks teil ainuke õige otsus raskel ajal!
  • Kibe tõde on pigem see, et meie auväärt poliitikud panevad oma tegematajätmiste tagajärjed kodanike õlule. Selle asemel oleks pidanud kõik need heaoluaastad rasva koguma. Ja nüüd maksku töötajad see jama kinni!
  • Tubli, Mart! Katsu leida vajalik toetus riigikogus. Et ometi midagi laabuks.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:07
Otsi:

Ava täpsem otsing