Enampakkumisel läheb kaubaks 300 000 krooni eest Levise tooteid

Kadrin Karner 17. juuni 2009, 00:00

Ametlike Teadannete teatel müüb Kobe Asset 5 pandipidajana enampakkumisel tervikuna OÜ-le Teksapoiss kuuluva kaupluse vallasvara. Vara alghind on 300 000 krooni, millele lisandub käibemaks.

"Tegemist ei olnud Levise originaalkontseptsiooniga kauplusega, vaid multibränd-kauplusega. Seal on natuke Levist, natuke Everlasti, Docersit ja veel teisi brände," rääkis Teksapoiss OÜ omanik Priit Jüriöö.

Jüriöö sõnul andis Teksapoiss OÜ üürileandja tegevuse tõttu Harju maakohtusse mais hagiavalduse. "Asja sisuks on üürileandja tegevuse vaidlustamine ja arestitud vara tagasisaamine," selgitas ta. "Asjade müük avalikul enampakkumisel väidetava pandiõiguse teostamise kaudu on ebaseaduslik."

Jüriöö sõnul ei ole tegu võlgevuse, vaid pigem lepingu lõpetamisest tekkinud vaidlusega. "Hagiavalduses esitatud nõuded hõlmavad ka juhtu, mil OÜ Teksapoiss loata endiselt üüripinnalt ära viidud asjad on kohtuotsuse jõustumise ajaks müüdud, kadunud või ei ole neid muul viisil võimalik OÜ-le Teksapoiss tagastada," märkis ta.

Kobe Asset 5st Äripäeval veel kommentaari saada ei õnnestunud.

Kobe Asset 5 kuulub Kobe Investments ASile ja Toonart Rääski firmale Havel Invest OÜ, mis juhib Hotell Metropoli. Kobe Asset 5 juhatusse kuuluvad Erik Plaan ja Andres Rjabov.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:08
Otsi:

Ava täpsem otsing