Minge metsa!

Signe Sillasoo 19. juuni 2009, 00:00

Tõde pidavat peituma kesktees. Nii on ehk sel aastal ka Jaanipäeva ilmaga. Ühed ilmatargad lubavad lõpuks ometi kuiva peoilma, teised seevastu vihma, tuult ja jahedust. Eks paistab.

Igatahes üks mis kindel, pidu pidamata ei jää. Igale generatsioonile pakutakse midagi. Vanemale publikule laulab Voldemar Kuslab, Ivo Linna, Apelsin ja Fix. Mõnevõrra nooremale Bedweters, Tanel Padar & The Sun ja Smilers.

Kel jääb peo kõrvalt aega üle metsa minekuks, siis tasuks seda kindlasti teha. Säästuajal on patt lasta mööda võimalust minna sõnajalaõisi otsima. Nende leidmine pidavat hoobilt rikkaks tegema ja erilised oskused anda. Loodetavasti leidub viimaseid siis metsades sel aastal hulgim, nende leid kuluks paljudele ära.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:02
Otsi:

Ava täpsem otsing