Üks küsimus: Millal ostsid viimati börsilt aktsiaid?

ÄP 05. august 2009, 00:00

Investorina ei ole ostnud, sest minu hinnangul on paremad ostukohad veel ees.

Ostsin mõne päeva eest Harju Elektrit, 800 tükki. Oleneb ettevõttest, kuid ma olen parandamatu optimist. Ma arvan, et pöördepunkt on õige lähedal. Võib ka veel ju passida ja riske maandada, aga siis ei pruugi enam saada sellelt tasemelt aktsiaid osta.

Ma arvan, et kui vaadata kahe aasta perspektiivis, siis need aktsiahinnad on vähemalt 30 protsenti kõrgemad, kui nad on praegu. Õige ostuhetk on üsna lähedal, on see täna või on see kuu või kahe pärast. Tähtis on see hetk mitte maha magada.

Merkot ostsin viimati 27. aprillil, Olympicut 21. aprillil ja Telekomi 22. juunil. Olen viimasel ajal ostnud 23 erinevat aktsiat, Eesti aktsiate osa on selles kõige suurem. Eesti aktsiates on mul üle poole portfellist. Olen praegu peaaegu kõiki Eesti aktsiaid ostnud.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:10
Otsi:

Ava täpsem otsing