Sügistuuled

Lennart Beat 04. september 2009, 00:00

Minu lemmiklaul, mis ometi pole mõelnud omandamiseks. Seda saaks küll illegaalselt või legaalselt tõmmata, kuid milleks kui on kiirenetiühendus ning pidev ligipääs UK number üks hitile olemas.

Eestis plaadifirma esindust ei ole ja seega pole võimalustki poeskäigul möödaminnes emotsionaalset ostu sooritada. Suva, sest kuni briti raadiot ohjeldamatult kuulata, pole järgmist lemmikut kaua oodata vaja. Ligi kolme kuu pärast on Dizzee järgmine singel eelmise üle löönud.

September on suvesisuliselt lõpetanud ja see tähendab ka värske plaadimaterjali uputuse algust. Holiday produtseerinud Calvin Harris ja David Guetta just ilmusid, Rascal ise pluss järgnemas klubisuve hiiglane Deadmau5. Whitney, Mariah, Jay-Z urban-kogukonnale; Mika, Robbie Williams, Natalie Imbruglia keskteele; Kiss, Pearl Jam teadagi kellele jne. Õu, Susan Boyle ka. Järgmine nädal alaku!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:03
Otsi:

Ava täpsem otsing