ÄP 5 aastat tagasi: Äripäev sai 15

ÄP 08. oktoober 2009, 00:00

ASi Invicta nõukogu liige Mihkel Pärjamäe mõtiskles oma artiklis Äripäeva 15. sünnipäevaks väljaantud erilehes, kas 15aastane firma on ka edukas. "Kui me korraldaksime kokkutuleku üle 70aastastele inimestele, siis kas see on edukate kokkutulek? Ainult osaliselt - mitte kõik ei ole õnnelikud, terved, väärtuslikud ka teiste jaoks ja jätkusuutlikud. Nii ka firmad - paljud nendest 15aastastest on edukad, kuid kas ka väärtuslikud ja jätkusuutlikud? Kui kõik komponendid on olemas, on ka loodetud vabadus - täielik edu - kätte võidetud ja selliseid firmasid on lootus viie aasta pärast õnnitleda 20. aastapäeva puhul.

Hetkeseis: Äripäev tähistab oma 20. sünnipäeva.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:15
Otsi:

Ava täpsem otsing