Lugeja arvab

ÄP 11. november 2009, 00:00

    Pärnu linnajuhid maksid endale 13. palga juba veebruaris
  • Mis toimub? Maksad aga makse ja kuhu see läheb? Mõne venna taskusse...
  • See on põhimõtteline ja esimene usaldusküsimus uuele volikogule, kui ta peaks ka mõne sendi neile omakasupüüdlikele, suisa süüdimatutele tegelastele lahkumiskompensatsiooniks lubama.
  • Jälle artikkel, nagu oleks kesikupoisid üksi möllanud.Ei, ka uues linnavalitsuses koha saavad refid on kõik need pättused kaasa teinud. Pärnu volikogu esimees, komparteis, IRLis ja reformis figureerinud Ahti Kõo sai 2008. aasta eest 520 000 krooni palka. Näiteks Viljandi volikogu esimees Tarmo Loodus piirdus 120 000-ga.
  • 13. palga võtsid vastu ka tänasesse võimu kuuluvad reformierakondlased. Kõige ägedamalt seisidki palgasüsteemi muutmisele vastu volikogu juht reformikas Kõo ja abilinnapea Mets. Ise said ja keskerakondlastele jagasid. Süüdi jäävad huvitaval kombel ainult Viisitamm ja Saar.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 18:18
Otsi:

Ava täpsem otsing