Reede 24. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Addinol läks eurole üle saksa täpsusega

Anne Oja 10. jaanuar 2011, 19:18

Addinoli Ida-Euroopa ärijuhi Tiina Suija sõnul sujus eurole üleminek Addinolis saksa täpsusega, sellele aitas kaasa majandustarkvara Microsoft Dynamics.

Addinoli 95,56 miljoni kroonise ehk 6,11 miljoni eurose bilansimahu juures tekkis ettevõtte teatel vaid 1 eurosendi suurune konverteerimisvahe, mille kohta Suija ütleski: “Kõik sujus lausa saksa täpsusega”.

Suija lisas, et üleminek läks suurepäraselt tänu pikale ettevalmistusperioodile ja kvaliteetsele majandusarvestusprogrammile. Eriti tõi ta esile majandusarvestustarkvara Microsoft Dynamics’i (endise nimega Axapta) eelised.

“Saame tänu sellele programmile konverteerida bilansid ja müügistatistika ka tagasiulatuvalt eurodeks, seega on meil praegu aastad 2009 ja 2010 eurodes olemas,“ lausus Suija ning märkis, “meil on võimalik jätta lisavaluutana kõrvale Eesti kroon, seega saame ka tulevikus kergesti teha võrdlevaid analüüse vajadusel kroonides.”

Eurole üleminek Addinolile suuri kulutusi kaasa ei toonud. Addinoli toodete hinnad euro tulekuga ei muutunud, kõik konverteerimised tehti kursiga 15,6466.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. January 2011, 09:48
Otsi:

Ava täpsem otsing