Kalleim reklaamisekund maksab tänavu 73 000 eurot

Silvia Kruusmaa 05. veebruar 2011, 17:36

Ameerika jalgpalli aasta tippsündmuse ja meistritiitli lahingu Super Bowli vahel näidatavate reklaamide sekundihind tõusis sellel aastal 73 000 euroni.

Super Bowli reklaamihinnad on imatabaselt kõrged vaid seepärast, et spordivõistlus on maailma kõige suurem reklaamisündmus. Tänavust finaali, kus saavad kokku Pittsburgh Steelers ja Greenbay Packers, vaatab hinnanguliselt 100 miljonit inimest.

Spordikommentaatorite hinnangul peetakse Packersi võimalust tiitlivõiduks suuremaks, kuid tegelik võitja on telekanal FOX, kes omab ainuõigusi Super Bowlile nii televisioonis kui internetis, vahendas Delfi Kauppalehtit.

Pooleminutilise reklaami hind on 2,2 miljonit eurot.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. February 2011, 13:34
Otsi:

Ava täpsem otsing