Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Kohus mõistis endise linnaametniku tingimisi vangi

Silvia Kruusmaa 10. veebruar 2011, 14:45

Harju maakohus mõistis munitsipaalkorteritega äritsenud ning firmadele pistise eest linnaosa tellimustöid võimaldanud keskerakondlasest endise Tallinna linnaametniku Allar Oviiri tingimisi vangi, kuid lõpetas talle pistist andnud firmade ja nende juhtide osas menetluse otstatarbekuse kaalutlustel.

Kohus karistas Allar Oviiri (48) tingimisi kaheaastase vangistusega kolmeaastase katseajaga, vahendasid ERR Uudised.

Ühtlasi keelas kohus Oviiril tegutseda riigi või kohaliku omavalitsuse asutuses või organis või avalik-õiguslikus juriidilises isikus ametikohal, kus talle on pandud haldamis-, järelevalve-, juhtimisülesanded või varaliste väärtuste liikumist korraldavad ülesanded.

Kohus konfiskeeris Oviirilt kuriteoga saadud vara kokku 7669 euro ulatuses ning mõistis talt välja 417 eurot sundraha. 

Põhja ringkonnaprokuratuuri taotlusel lõpetas kohus menetluse OÜ Wawa tegevjuhi Andres Paju (42) altkäemaksu andmise, dokumentide võltsimise ja nende kasutamise süüdistuses ning OÜ GeboXgrupp juhi Aleksandr Kovaljuki (38) ja OÜ RT Puit juhi Veikko Tiitsi (43) ning nende firmade pistise andmise süüdistuses.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. February 2011, 14:45
Otsi:

Ava täpsem otsing