Rõtov: Päevaleht lõpetab senisel kujul ilmumise

Katre Pilvinski 12. märts 2011, 17:57

Tõenäoliselt Delfi, Päevalehe ja Ekspressi toimetused ühendatakse ning Päevaleht lõpetab senisel kujul ilmumise, sõnas Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

"Oodatud otsus," kommenteeris Rõtov Ekspress Grupi 100-protsendilise osaluse omandamist Eesti Päevalehes. "Ilmselt oli Ekspress Grupil tükk aega vaja Päevalehe struktuuri integreerida muu firmaga, kuid  Jaan Manitski 50% osakaal oli takistuseks," lisas ta.

"Kobini (Ekspress Grupi juht Gunnar Kobin - toim) poolt vaadatuna näeksin kiireid administratiivseid samme. Tõenäoline on Delfi, Päevalehe ja Ekspressi toimetuste ja muude osakondade ühendamine. Ma arvan, et Päevaleht senisel kujul lõpetab ilmumise," lausus Rõtov.

"On väga tõenäoline, et Ekspress Grupi juhtkond üritab kasutada Päevalehe kaubamärki Delfi või muude toodete väärtuse tõstmiseks," lisas Äripäeva peadirektor.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2011, 17:57
Otsi:

Ava täpsem otsing