Buffett näeb Jaapanis ostuvõimalust

Fredy-Edwin Esse, California 21. märts 2011, 14:14

Miljardärist investor Warren Buffett usub, et Jaapanit halvanud maavärin on sedasorti erakordne sündmus, mis tekitab võimaluse osta Jaapani firmade aktsiaid.

"Taastamistööd võtavad aega, kuid see ei muuda Jaapani majanduse tulevikku," ütles Lõuna-Koread väisanud vanahärra, vahendab Reuters. "Kui ma omaksin Jaapani aktsiaid, siis ma kindlasti ei müüks neid."

"Tihti võib selline erakordne sündmus tulla kui välk selgest taevast ja tekitab tõelise ostuvõimaluse. Olen näinud seda juhtumas USAs, olen näinud seda juhtumas üle kogu maailma. Ma ei usu, et Jaapan erand oleks," ütles maailma rikkuselt kolmas mees.

Hiljuti teatas Buffett, et plaanib lähiajal Berkshire Hathaway kaudu teha suuri oste. "Kõige tõenäolisemalt teeme me midagi USAs," ütles vanahärra Lõuna-Koreas. Lisaks teatas Buffett, et plaanib Lõuna-Koreas osta firmasid ja suurfirmade aktsiaid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    21. March 2011, 14:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing