eBay ostab GSI 1,9 miljardi eest

Rait Rebane 28. märts 2011, 20:09

Maailma suurim veebioksjoneid korraldav internetiportaal eBay teatas, et ostab e-poodide arendaja GSI Commerce’i.

eBay täna avaldatud teate kohaselt pakub ettevõte GSI aktsionäridele 29,25 dollarit aktsia kohta, mis on 50,9 protsenti enam eelmise reede sulgemishinnast. GCI aktsia on nädala esimesel kauplemispäeval kerkinud enam kui 50 protsenti.

GSI alla kuuluvad veebiärid nagu Rue La La, mis pakub ettevõttele päevased sooduspakkumisi ja transpordikuludeta online-ostuportaal ShopRunner. Samuti on GSI väljatöötatud maksete edastamise ja klienditeeninduse programmid e-teenustele.

„Tehinguga võidame juurde uusi ostjaid ja müüjaid,” teatas eBay tegevjuht, „Sel aastal on oodata ettevõtte kasumi vähenemist 30 sendi võrra 34 sendini, kuid järgmisest aastast ootame juba kasumikasvu.”

Esmaspäeva pärastlõunaks on GSI aktsiahind kerkinud 50,9 protsenti 29,5 dollarini, eBay aktsia on kukkunud 2,31 protsenti 30,97 dollarini.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. March 2011, 16:08
Otsi:

Ava täpsem otsing