Neljapäev 27. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Pohlak eitab staadioni müügi kavatsust

Alyona Stadnik 18. aprill 2011, 10:40

Aivar Pohlak eitas täna kategooriliselt e24.ee-le Lilleküla staadioni müügiplaane ning väitis, et Äripäevas avaldatud info on täielik väljamõeldis.

Tänane Äripäev kirjutab sellest, et aastaid võlgadega maadelnud Eesti Jalgpalliliidu juht Aivar Pohlak on alustanud investoritega kõnelusi Lilleküla Jalgpallistaadioni või selle kõrval asuva kinnistu arenduse jätkamiseks.

Infot kinnitas FC Flora tegevjuht Ljubov Lobõševa, kes ütles Äripäevale, et investoritega on alustatud läbirääkimisi. "Kahjuks ei ole mulle lubatud anda kommentaari sellel teemal, kuna see küsimus on suure konfidentsiaalsusega ning me ei ole avalikkusele sellest rääkinud," lausus Lobõševa. Ta lisas, et ainus inimene, kes sel teemal täpsemalt võib kommentaare jagada, on Pohlak

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. April 2011, 14:13
Otsi:

Ava täpsem otsing