Uued raamatud

ÄP 25. aprill 2011, 00:00

  Nic Peeling
 • Hiilgav juht
 • Juhina pole kerge leida igas olukorras parimat lahendust: olgu see siis toimetulek alla oma võimete töötava meeskonnaliikmega, kolleegidega päevapoliitikast vestlemine, realistlike eesmärkide püstitamine ning nende täitmine või siis selle kindlustamine, et su meeskond veaks vankrit ühes suunas.
 • Hind: 12.59
 • Kirjastus Tartu Ülikooli Kirjastus
 • Lehekülgi 186
  Robert Stewart
 • Ideed, mis muutsid maailma
 • Raamat on tõhus vahend mõistmaks nii uusaega kui ka lähiajalugu. Üle 400 värvilise ja mustvalge foto, mugavad erivärvilised ristviited, ainulaadne ajatelg, mis katab 5000 aastat lääne mõtlemise ajaloos.
 • Hind 15.19.
 • Kirjastus Koolibri
 • Lehekülgi 224
  Sotsiaaltrendid. 5. Social Trends
 • Kogumikus on vaatluse all Eesti ühiskonna jaoks aktuaalne teema — rahvastiku vananemine. Analüüsitakse selle mõjusid rahvastiku struktuurile, tööturule ja leibkondade koosseisule ning riigi kulutustele.
 • Hind 21.09.
 • Kirjastus Statistikaamet
 • Lehekülgi 143
  Infoühiskond. Information Society
 • Kogumik pakub ülevaadet info- ja kommunikatsioonitehnoloogia kasutamisest Eesti ettevõtetes ja leibkondades 2010. aastal võrdluses varasematega. Lisaks on esitatud kokkuvõte info- ja kommunikatsioonitehnoloogia sektori ettevõtete majandustegevusest. Eesti infoühiskonna arengut aitab iseloomustada võrdlus teiste riikidega.
 • Hind 16.69
 • Kirjastus Statistikaamet
 • Lehekülgi 91
  Signe Israel
 • Küsi, kuula, peegelda.
 • Väärtuspõhise müügi väljakutsed
 • Müük on nagu hingamine: miski, milleta ei saaks majanduselu toimida, milleta ei saaks me sooritada ühtegi tehingut. Nii lihtne ja igapäevane, kuid samas nii mitmetahuline
 • Hind 19.88
 • kirjastus Äripäeva kirjastus
 • Lehekülgi 184
  John P. Kotter, Lorne A. Whitehead
 • Ideemüük
 • Nutikas, praktiline ja kaanest kaaneni täis kasulikke nõuandeid, õpetab "Ideemüük" teid rünnakuid ette aimama ja enda kasuks pöörama, et teie hea idee jääks ellu ja kutsuks esile positiivse muutuse.
 • Hind 22.67
 • kirjastus Äripäeva kirjastus
 • Lehekülgi 216
  Merit Raju ja Reet Neemoja
 • Üle PIIRI. Legendid MicroLinkist ja microlinklastest
 • Igal firmal on oma nägu, iseloom ja lugu. Millegipärast ei kirjutata neist enamasti raamatut, nii nagu kirjutatakse kuulsatest inimestest. See raamat on esimene teadaolev firma elulugu, mis on tõepoolest ELU LUGU.
 • Hind 17.00
 • Kirjastus Menu Kirjastus
 • Lehekülgi 288
  John Wiseman
 • SASi ellujäämise käsiraamat
 • Inimesed käivad eksootilistel puhkereisidel, võtavad ette raskeid matku ja sõlmivad ärisuhteid kaugete maadega. On tähtis olla valmis igasugusteks sündmusteks ja elujäämistreening on parimaks elukindlustuseks.
 • kirjastus Varrak
 • Lehekülgi 576
 • Hind 18.61

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 11:10
Otsi:

Ava täpsem otsing