Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Euroopa keskpankur: reitinguagentuurid on Euroopa suhtes liiga karmid

Katri Soe-Surén 05. juuli 2011, 09:18

Euroopa Keskpanga nõukogu liige Ewald Nowotny kritiseeris reitinguagentuure nende liiga karmi suhtumise tõttu Kreeka kriisi.

Nowotny sõnul on märkimisväärne, et agentuurid on eurokriisi suhtes „palju karmimad“ kui sarnaste kriiside suhtes näiteks Lõuna-Ameerikas. „See on miski, mille üle tasub järele mõelda,“ ütles Nowotny Austria telekanalile ORF.
Reitinguagentuuridel on määrav roll suhtumises pankade osalemisse järgmises Kreeka abipaketis. Nimelt ütles eile Standard&Poor’s, et uus skeem, mille on pankadele välja pakkunud Prantsusmaa, ei aita Kreekal pankrotti vältida. Nowotny sõnul käivad praegu agentuuridega „keerulised läbirääkimised.“

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. July 2011, 09:15
Otsi:

Ava täpsem otsing