Jüri Käo: ei näe otseselt majanduslangust

Alyona Stadnik, Kaisa Gabral 30. august 2011, 11:28

Mina ei näe, et otseselt läheb majanduslanguseks, aga kasvuprotsendid tulevad ilmselt madalamad, kui oleme oodanud, märkis ettevõtja Jüri Käo eelseisvat skeemi majanduses kommenteerides.

"Kui Euroopas peaks asi minema tõsiseks, siis majanduslangus tuleb. Täna peab arvestama sellega, et majanduskasvu prognoosidesse tuleb suhtuda väga konservatiivselt," märkis NG Investeeringute juht Käo ja lisas, et Eesti majandust vedavad eksporditurud on kõik täna nõrgenemas.

"Põhiküsimus on euro olukord, kui seal peaks midagi juhtuma, siis tuleb kindlasti majanduslangus. Peame hinge kinni pidama ja lootma, et eurokriisile suudetakse leida sellist lahendust, et kollapsit ei tule.


 

 

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. August 2011, 16:36
Otsi:

Ava täpsem otsing